Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GoDPlaYeR

    csendes tag

    válasz FLx #27173 üzenetére

    Rendben, és ha kapok egy bontatlan dobozos Windows Vistát a barátomtól, azt felrakom a szűz laptopra majd frissítek, úgy már kerek a történet? Ha jól tudom a nem OEM kiadásokat arra a gépre telepítem fel, amire jól esik, legfeljebb annyi megkötés lehet, hogy egyszerre csak egy vason futhat. Vagy az is létezik, hogy mondjuk ha OEM de még nem volt telepítve, akkor a laptop lesz az első legális gép, amihez kapcsolódik?
    Megjegyzem, engem itt most nem az érdekel, hogy a bíróság előtt melyik opcióval lesz támadhatatlan a gépemre telepített Windows 8 Pro tisztasága, hanem az, hogy tudok-e az akció keretében aktiválni egy ilyen rendszert valamilyen legális Windows birtokában és tudom-e utána használni anélkül, hogy korlátozásokkal kellene számítanom. Lehet itt adni az álszenetet is, persze, de nekem őszintén szólva csak egy problémamentesen használható Windows kell, amiért hajlandó vagyok fizetni is, semmi több.
    Arra még van lehetőség, hogy letöltsek és telepítsek egy Windows 8 Customer Preview veriót, és arról frissítsek? Jelenleg nincs letöltve, kódot egyszer még valamikor réges-régen kértem, de nem tudom hol van. Kell egyáltalán?
    Segítsetek, plíííz!

    Akinek nincsenek elvárásai, azt nem érheti csalódás.

Új hozzászólás Aktív témák