Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Psychonaut

    addikt

    válasz Palafi #31204 üzenetére

    Aki csak a szokásos dolgokra használja a gépét (internet, közösségi oldalak, filmezés, torrent, stb...), azoknak semmi baja nem lesz a Win8-al.
    Tehát a felhasználók túlnyomó többségének. Akkor már jó. :)

    Driver problémákra, kompatibilitási gondokra gondolok főleg.
    Kevés ilyen van, de azt tudod, ugye, hogy ez nem a Microsoft, hanem a gyártó/fejlesztő hibája?

    Win8-at is meg kell tanulni kezelni, beállítani, "kibelezni"(akik nem csak a felsorolt dolgokra használják), hogy egy megfelelően gyors, és főleg probléma mentes rendszer legyen.
    Ugyan már. Kezelni csak akkor kell megtanulni, ha nem használtál még Microsoft rendszert az elmúlt 10 évben, mert a Start Screent meg a charm bart körülbelül egy óra megszokni. "Kibelezés" alatt meg nem tudom, mit értesz, de ha azt, hogy jobban tudod a Microsoftnál, hogy minek kell futnia, és mi "felesleges", akkor egészségedre. :)
    Nekem ilyen trükkök nélkül is gyorsabb, mint a 7.

    A képed kicsit félrevezető, vagy csak én vagyok béna, de soha nem sikerült sem a Windows 7-et minden általam telepített programmal ilyen kis méretűre kihozni, sem a Windows 8-at gyakorlatilag friss telepítés után ilyen nagy méretűre. Jelenleg 36GB-ot foglal a teljesen belakott rendszerem, és nem érdekel, mert azért van nagy vinyó a gépemben, hogy ki legyen használva. Nem dísznek van a hely rajta.

    Ha egy cégvezető lennél, jelenleg lecserélnéd a Win7-es gépparkot Win8-ra, ha a pénz nem számítana? A dolgozók ugyan azt a termelékenységet tudnák elérni?
    Miért ne tudnák? Ha nem azért fizetem őket, hogy a Start menüt nyissák meg és zárják be egész nap, akkor nem értem, miért ne lehetne ugyanolyan hatékonyan dolgozni vele. Vagy talán nem megy rajta irodai, tervező, fejlesztő vagy egyéb programcsomag, ami negatívan befolyásolná a használhatóságát?

Új hozzászólás Aktív témák