Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pushalias

    addikt

    válasz havri1 #35091 üzenetére

    A megszokást hadd egészítsem ki azzal, hogy a megszokásból eredő figyelmetlenség és rugalmatlanság.

    Lásd pl. a felvetésed, hogy nem tudod, hol keresd az eszközkezelőt a metrós felületen. Holott egyszerűen elkezded beírni, hogy számítógép, megjelenik a képernyőn a hozzá tartozó bigyó, jobbklikk, és nédd már, hát nem ott van? Ha megszokod, ugyanolyan egyszerű, mint az egerészés. Ráadásul a bepötyögve programkeresés nem mai találmány.

    Felmerül a kérdés, miért nem tudja ezt a felhasználó, hogy kellene kezelnie az új rendszert. Az egyik lehetőség az lenne, hogy mert a gonosz Microsoft, a másik pedig az, hogy azért, mert az a véleménye, hogy szaracsempe, és ezért nem hajlandó a minimális erőfeszítéseket sem tenni azért, hogy megértse, mi is az, amit ő annyira utál, és hogyan hozhatná ki belőle saját magának a legjobbat. A többség esetében inkább ez a valószínű.

    2014 az orbitális orálszex éve lesz, előre szólok. Kicsit a Linuxé is (értsük ez alatt bármelyik disztribúciót is), ugyanis teljesen nyilvánvaló módon az XP hívők (akik nem kis részben volt XP gyűlölők, és öt éve még az XP miatt volt sátán az MS) tetemes hányada fog ilyen-olyan (főleg XP-re hajazó kinézetű) Linuxra váltani, és inkább elviseli a rendszer támogatás hiányát,és megszokja a másik rendszert, mint azt, hogy úristen, nincs Start menü a hagyományos formájában. Vagyis inkább fog ötször annyit orlszexelni, mint hogy bevallja, mégsem ördögtől való az új rendszer.

    [ Szerkesztve ]

    Honor 9 / HP 8470P

Új hozzászólás Aktív témák