Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    dreamspark útján sikerült hozzájutnom a jogtiszta rendszerhez, így mostanra nálam is 8.1 hasít! azt kell mondjam, eddig minden várakozásomat felülmúlta!
    anno még a 8-as preview verziójával volt egy röpke közös délutánunk, az akkor el is vette a kedvemet az egésztől. szerencsére itt most ilyesmiről szó sincs :)

    telepítés valóban kissé másabb volt, mint az eddig megszokott, picit az android telefon első indítására emlékeztetett :) (fiók hozzáadás, mit szinkronizáljon/mit ne, stb) - viszont úgy tippelem, ha mindent automatikusan hagy az ember, akkor bitang gyorsan kész lehet vele! (jó, mondjuk a win7-re se lehet panasz ilyen téren)

    magával a rendszer logikájával kicsit még ismerkednem, ha úgy tetszik "barátkoznom" kell..viszont egy hamar megszerethető és megtanulható felületről van szó, úgyhogy ezzel nem lesz gond :)

    nagyon nagy pozitívum számomra (nem túl izmos a laptopom), hogy a legtöbb program, amit eddig feltettem és elindítottam, gördülékenyebben fut! ahhoz, hogy ilyen teljesítményt érjek el win7 alatt, majdnem minden bohócságot ki kellett kapcsolnom! (persze nem tettem :DDD)

    tehát nagyon örülök, hogy megléptem ezt a dolgot, eddig abszolute meg vagyok elégedve.

    (#38608) LonGleY! nekem ez a csillogó üvegfelület sokszor a lapos halálát jelentette (vagy legalábbis alaposan megfogta)...ráadásul nem néz ki annyival jobban egy matt ablak keretnél, hogy mindazt az erőforrást, amit igényel, meg is érdemelje...szvsz.

    [ Szerkesztve ]

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák