Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TibChee

    tag

    Üdv!

    A PC-re 2 monitor és 1 TV van kötve, a következő módon: az egyik monitor és a TV egyaránt FullHD felbontású, a másik monitor viszont csak WSXGA+ (1680x1050) felbontású. A két FullHD megjelenítő egyaránt a VGA-ra van kötve, és azok képe klónozva van, míg a másik monitor képe az IGP-ről kapja a jelet és kiterjesztett asztalként funkcionál, ami így pont jó is.

    Viszont Windows 8.1 alatt létrehoztam egy Guest fiókot, és azt szeretném, hogy a másodlagos monitorról egyáltalán ne is tudjon (adott esetben bezavarhat, hogy "eltűnik" a TV-ről az ablak, holott csak a másik monitoron, a kiterjesztett asztalon van. Megoldható, hogy ezt valahogy teljesen letiltsam? (A Win + P-vel majdnem el lehet ezt érni, de ahogy ki lehet kapcsolni, úgy be is lehet, amit nem akarok megengedni.)

    Illetve alapból a Guest csak a saját maga által létrehozott fájlokat törölheti/módosíthatja (illetve ilyen esetben kérné az admin jelszavát a rendszer), ami szintén jó. Viszont azt szeretném elérni, hogy Guestként belépve bizonyos fájlokat (konkrétan egy teljes winyót) eleve ne is láthasson. Van erre lehetőség?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák