Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz King Unique #50500 üzenetére

    de éppen ez az, hogy nem kellett volna beletenni, hanem ki sem kellett volna venni, mert ha már Windows 7 volt a kódbázis, ott volt. az egy dolog, hogy meg lehet találni azzal a keresővel is bármit, de kezdőképernyő elfoglalja az egész képernyőt akkor is, amikor ugyanazt (keresés) meg lehet oldani sokkal kisebb helyen. igaz Charms Baron meg kis kereső jön be. az úgy pont elég is.

    "hagyományos start menüvel lehetett ??? Nincs a hagyományos start menünek egyáltalán olyan előremutató funkciója, h a hiánya olyan nagy visszabutulást jelentene."

    kinek ez, kinek az. ha nekem kicsi, kompakt megoldás kell keresésre akkor legyen már natívan, amikor előzőleg volt is. még mindig a (natív) lehetőség hiánya bassza a csőrömet. tizenX GiB-ba hogy a pékbe nem fért bele?

    "illetve néhány app, pl. időjárást kifejezetten azon szeretem megnézni."

    először oldják meg azt, hogy ne kelljen X időközönként javítanom a Store-on, appokon, mert RPC hibával crashel induláskor. akkor lehet használnám. de mivel nekem nincs hozzá kedvem, ezért inkább leírtottam az összes Metro appot... 8 DP óta fennáll ez a (egyébként ritka) hiba és nálam minden egyes Windows 8 verziónál előjött.
    tök jó hogy van, meg aranyos, meg ügyes, meg minden csak épp használni nem lehet.

    "(#50499) edeleny: "alsó csempesorban", csak a szükséges fő program ikonokat tudod "fő csempesorra" is kitűzni és akkor nem lesz káosz. ;) Vagy, ha zavar, fentebb lett linkelve, van vagy 10 féle ingyenes start menü pótló."

    nagyobb probléma az, hogy ugyanazt a mappa struktúrát használja, arra épül rá és a desktop alkalmazások telepítéskor telefossák azt is (van mit). csak ott legalább alig pár tíz pixelen elfér a szemét, csempék esetén félképernyőt elborítják.
    első Windows 8-nál volt ez röhejes.
    az kellene, ami Linuxon már régóta van. egyszerű kategorizálása az alkalmazásoknak és csak egy darab ikon alkalmazásonként, nem 876428 meg még 876 link, meg akármi. nincs is fejetlenség egy Linux "startmenüben".

    "te sem frissítesz netán, mert minek, v mégis?"

    frissítek, mert kíváncsi vagyok jobb lett-e, mint volt...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák