Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz #19617792 #54511 üzenetére

    Lehet ez a LiMux egy rakás sz@r, de ugyanúgy adódtak volna problémák a többi disztróval is....eleve szokni kell a Linuxot, másfajta szemlélet stb. Szakembereket kell megfizetni bizonyos hibák elhárításához, külön drivereket kell íratni, ha épp nem támogatna vmit, dolgozókat tanfolyamokra járatni stb. És amíg nem lesz normálisan megoldva a megfelelő xy programok, formátumok kompatibilitása (akár Office, v más), v normális alternatívák elérhetősége, addig igazán soha nem fog szerintem széles körben elterjedni, hiába ingyenes. :N
    Ha érintős gépparkot vesznek, akkor, h lenne alternatíva a Linux, Androidot tesznek fel, v olyan disztro, ami normálisan támogatja érintőképernyőt??
    Ha meg sima desktop only környezetben, akkor aki használja napi szinten a Win8/ 8.1.-et, pontosan tudja, h nem nagyon kötelező Metrózni és nem az lesz úgyse a fő munkafelület.... :N
    Azon meglepődtem én is, h Win8-ra akarnak váltani, v váltottak és nem Win7-re, de attól még, hogy egyeseknek nem jön be, még nem jelenti azt, h rossz lenne a rendszer, v ne lenne használható.
    És, ha pont a németek nem tudtak hozzászokni, megfelelően lebonyolítani a dolgot, akkor szerintem zömmel a többi országnál is hasonló lenne, legalábbis EU-n belül.
    Amcsikról hallottam, h xy katonai területen használnak Linuxot (pl. rombolókon), speciális területeken Red Hat meg hasonló enterprise kategóriásak, Kína is fejlesztett magának saját disztrót, de a legtöbb hivatali, céges, oktatási intézmények gépein meg mindig zömében Windows fut, talán nem véletlenül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák