Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadowX

    őstag

    válasz mikej95 #60917 üzenetére

    Én is ilyet használok most.

    I. A licenc teljes értékű, azaz szűz hdd-re/ssd-re is telepíthető előző windows verzió nélkül.

    II. Nekem 64 bites verzióm van, azt töltötte le a microsoft szerveréről. Letölt egy pár mb-os file-t, amivel aztán letölti a telepítőfájlokat.

    III. Na ez az amit csak az idő dönt el, de valaki segített nekem is, mert felmerült ez a kérdés nálam is. Ő azt írta, hogy saját becsület, mert talán a licenc nem szűnik meg (nem hinném, hogy x időnként kérnek megint igazolást a jogviszonyról). Mivel teljes értékű, így win 10-re is frissíthető lesz.

    IV. Akárhányszor újratelepíthető. Én mióta megvettem, már 3X telepítettem. Mivel hagyományos a licenc, így korlátlan számban újratelepíthető.

    Én szándékosan nem kértem fizikai telepítőt. E-mailben kaptam a telepítőkulcsot, és a fent leírtak szerint megy a telepítőkészlet letöltés, amit aztán feltoltam pendrive-ra és seperc alatt fel is települt.

    A hallgatói jogosultságot igazoló dokumentumot a windows honlapjára kellett feltölteni (nekem ez jogviszony igazolás volt), majd másnap már jött is a jogosultság elfogadásáról szóló e-mail. Röviden, ha igazolod a jogosultságot, akkor egy teljes értékű windows 8.1 pro 64 bites telepítőd lesz.

Új hozzászólás Aktív témák