Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Unteroff

    aktív tag

    Üdv!

    Szeretném megkérdezni, érdemes-e most még beszerezni egy Windows 8.1-et, vagy sem?
    Pár hónapja raktam össze az én gépem mellé még 2-t a család számára, és mindre Windows 7-est raktam (nem a legálisabb verzióból, no mindegy). Rendben működnek, bár egy idő után úgy érzem, lelassul, baj van vele, ezért néha újra kell rakni.

    Eddig nem nagyon volt tapasztalatom Win 8-al, amikor valakinél kipróbáltam, első ami nem tetszett, az asztal hiánya, illetve a Start menü is. De lehet, ha felraknám a saját gépemre, megtudnám szokni. Lenne egy pár kérdésem, mielőtt megvásárolnám (vagy "kipróbálnám").

    Először, is érdemes-e megvenni? Ha jól tudom, a Microsoft tervezi, hogy minden Win 7 és 8-as rendszert fel lehet majd frissíteni a 10-re, még a nem legális verziót is. (Bár javítsatok ki, ha tévedek).

    Másodjára, a saját gépemet elsősorban játékra használom, és már aggódtam egy kicsit a Win Xp-ről 7-re való váltásnál is, hogy némely őskori játék nem fog elindulni a rendszer támogatásának hiányában (eddig még nem volt probléma, egyedül a Bioshock 1-el, ott max Vistáig volt támogatva, és kellett egy kicsit trükközni, mert egyébként nagyon ronda és lassú volt a játék). Vagyis, ahol még a játék kiadásának évében nem volt jelen Win 8, támogatja-e?

    Végül, ha mégis szeretnék venni, megéri, és nincs probléma a visszafele kompatibilitással, akkor melyik verziót érdemes megvenni, nem OEM-be (8Gb RAM, szóval 64 bit-es)

    Előre is köszönöm a választ! :R

    Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

Új hozzászólás Aktív témák