Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Morden24

    nagyúr

    válasz Skyer #19254 üzenetére

    Amik nincsenek benne, azok azért nem kerültek be, mert vagy nem stabilak, vagy csak ritka/speciális esetekben szükségesek ("game hotfixek", akármik is legyenek azok). Ezekre úgyis felhívja az adott 3rd party software a figyelmedet, ha szükség van rájuk (pl. volt asszem valami játék, ami nyavajgott egy akkor még be nem került frissítésért... az is benne van azóta).

    Azért csinálgatják, mert mondjuk nem mindenkinek van otthon netje, és az valakinél ezt letölti, hazaviszi és telepíti. Ez erre jó, nem arra, hogy nemhivatalos vagy teszteletlen hotfixek legyenek benne.

    Azt már meg sem merem kérdezni, hogy az SP1-et miért nem raktad még fel. Egyébként ugye nem gondolod komolyan, hogy az MS "hotfixeket" csinál mindenféle játékhoz vagy ilyesmi, ugye? :U
    Bónuszként meg megkérdezném, hogy ha ennyit szívtál már össze-vissza, most nagy nehezen találsz egy módosítatlan telepítőt, akkor mi a rákért nem jó a hivatalos forrás, azaz a WinUpdate?

    Skyer: 3rd party software = nem a Microsofttól származó, illetve nem beépített szoftver, tehát minden szirszar, amit te raksz fel XYZ forrásból. Úgy értettem, hogy ha valamelyik szarnak van valami nyűgje, arra majd felhívja az adott progi telepítője/readme-je/honlapja a figyelmedet, de ne várj "Crysis hotfix"-et az MS-től, mert ilyen nincsen, és nem is volt.

    [ Szerkesztve ]

    Sectumsempra - For Enemies

Új hozzászólás Aktív témák