Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    sziasztok
    volna egy kis gondom vistaval.....adott 2 notebook, és egy adsl net, wifi eszközzel. Az egyik notebook simán rá tud kapcsolódni, mivel kezdetben csak ez volt, csak erre lett beállítva a net. Korábban a másik noti is rá tudott csatlakozni a wireless hálózatra, egy ideje azonban nem.
    Mivel külföldi szolgáltatóról van szó, így elég körülményes kisilabizálni már a problémát is, de szóval nagyvonalakban utána lett járva, és a korlátozás nem a szolgáltatónál van, hanem az első számú notebookon valószínűleg..... Gondolom le van tilvta vagy védve van az adott wifi kapcsolat. Azért nem tudom pontosabban leírni, met őseim notija, 2500 kmre innét, és vistaban sem vagyok járatos, wifi ben pláne, így elég furfangos már nekem is a probléma miben léte.....
    A cél az volna hogy mindkét laptop ugyanarra az ADSL kapcsolatra tudjon csatlakozni, wifin keresztül. Elképzelhető, hogy ha a másik notebookon ugyanugy létrehoznak egy hálózati kapcsoalot, ami jelszóval, azonosítóval van ellátva, egyidejűleg enedi a hálózat hogy 2en legyenek ugyanazzal bejelentkezve ?

    Szóval le tudná írni nekem valaki, minél pontosabb elérési útvonallal (ne csak annyi h nézd meg vezérlőpultba ) hol lehetne kideríteni, hogy milyen korlátozás van ezen a wifi hálózaton?
    Illetve hogy lehetne orvosolni a problémát

Új hozzászólás Aktív témák