Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    Ezzel már egyszer fordultam hozzátok, de nem kaptam egyértelmű választ.

    Amit használok:
    -DVD-t nézek
    -divx-et nézek
    -zenét hallgatok
    -netes (youtube) videókat nézek
    -játszom

    Eddig úgy csináltam, hogy feltelepítettem a Vistát, ment egy divx, xvid, ac3filter, real alternative, quick alternative, és teljesen jól elvoltam egy gyári mediaplayerrel vagy egy winamppal, esetleg a Nero lejátszójával.

    Egy logitech X-2300-asom van. (2.1)

    Mire lehet még szükségem...eddig nem igazán foglalkoztam ezzel a témával, míg múltkor szét nem esett a videólejátszás. Hang volt, kép nem. Illetve most veszek moncsit, így lehet lesz majd HD videó is.

    Nem konvertálok, nem szerkesztek, csak használok. Várom a tippeket. A lehető legegyszerűbb, és legkisebb helyet foglalaló, illetve a lehető legkevesebb (számomra) felesleges cuccot szeretném feltenni, a lényeg, hogy egyszer felteszem és addig ne kelljen babrálni semmit, amig újra nem rakom a rendszert.

    Az is jó, ha azt mondjátok, hogy jó amit eddig használtam, csak ezt meg ezt dobajm még fel...nézegettem a K-Lite codeck pack-ot, nagyon sokan arra esküsznek, de van benne vagy 400 dolog, és azt se tudom mi az ami kellhet nekem. Nem akarok fél napot a beállítgatással tölteni. Szóval várnám a javaslatokat!

Új hozzászólás Aktív témák