Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beowulf_78

    addikt

    válasz kali #24079 üzenetére

    Tudod mekkora különbségekről beszélsz? :Y :B Kizárt hogy 3-4 sec-et észrevegyél bootnál, hacsak nem leméred stopperel. A menüben is kizárt hogy te érzetre szabad szemmel bármit is észrevegyél 32bit képest. Jelenleg Everest Cache&Memory bench mindenben a 32bit látja jobbnak, a WinRAR bench-ről nem is beszélve. Akkor nehogy már te gyorsabbnak találd az OP rendszert, és a programok indulását.... :U Ezt te se gondoltad komolyan.

    "Néhány alkalmazás futtatási ideje"

    De mégis melyik ez a néhány program amit te 64bit alatt gyorsabbnak találtál? Mert ezek csak 64bit alkalmazások lehetnek, mert az aztán végképp "rablómese" lenne ha 32bit progi gyorsabb lenne 64bit alatt. :B :DDD

    Az a véleményem hogy sokan képtelenek objektíven megítélni az OP rendszereket. Persze aki 64bit Vista-t vett, az azt "isteníti"..mindegy hogy miért, a lényeg hogy legyen vélt vagy valós érv miért gyorsabb a 64bit. De még ha gyorsabb is 1-2%, ami persze nincs így, akkor is a 32bit felé billen a mérleg nyelve, a [B]lényegesen jobb kompatibilitás[/B miatt. Persze egész addig amíg valaki véletlenszerűen bele nem fut egy kompatibilitási problémába addig nem fogja érteni miről is beszélek. Nem is akarom megmagyarázni. Majd mindenki tapasztalni fogja, aki meg nem annak pusztán szerencséje van.
    Pl. napokban gondolkodtam hogy felteszem a DIRT-öt és kipróbálom kormánnyal. Működőképes verzió, mert már játszottam vele. Első indulásnál ahogy beállítottam az 1680x1050 felbontást, a játék újraindul az új beállítások alkalmazásával. Ez nálam nem jött össze és nem indult újra. Sőt! Utána hiába katintottam az exe-re, nem indult többet a DIRT. Ennyi volt. Belefáradtam hogy megint felmenjek és megoldást keresve google-ben kutakodjak miért nem megy a DIRT. Bioshock-kal is ez volt, nem volt könnyű ráakadni a működőképes megoldásra de ott megoldódott. Arról nem is beszélve, hogy nem véletlen a sok patch (64bit), amik mindig jelentős késéssel látnak napvilágot, nem is beszélve a mostani kormány problémámról. Ezért írtam hogy egyenlőre hülyeség a 64bit.
    Egyes egyedül annak van értelme feltenni a 64bit-et aki 4GB ramot használ 2GB VRAM-mal (4870 X2). Neki más lehetősége nincs, hacsak nem akarja megfelezni a ramok mennyiségét 32bit-en.

    Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák