Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bali27

    addikt

    válasz |kisbandi| #31817 üzenetére

    Szia..
    Hát az sokáig tartana.. Szedd le a vista managert, olvass utána a dolgoknak és amit optimálisnak taartasz valószinü én is azt módosítottam..
    7 éves korom óta van gépem, most 28 vagyok. hardveres, Op rendszeres , Biosos, registrys stb dolgokkal tisztában vagyok aránylag..:)

    Az a bajom a vistával hogy amig most nem jött ez a szezonális munkám semmi bajom nem vlt vele.. Mp3at halgattam, neteztem, filmet néztem, játszottam.. Arra tökéletes.. Uj programot , fontot é segyáltalán semmit nem tettem fel, most hóogy elkezdtem dolgozni.. MInden ugyan ugy van mint ahogy volt pár hete is még.. Mostanáig meg voltam elégedve nagyon a Vistával.. Most hogy ilyen gigás Tiffekkel dolgozok, meg iylesmi összeszarja magát..
    Sőt.. Már minden nap kékhalállal elszáll vagy 2x a gépem.. És az a poén hogy mindig más miatt.. tegnap pl a Cfosspeed.exe miatt, most ugy 5 perce a win32K.sys miatt.. SZóval alig várom hogy vége legyen a melós időszaknak..
    Ja az operendszer kb fél éve van fent, és mint mondtam amig nem kellett komolyabb dolgokra használnom addig rendbe is volt minden..
    Sztem rakom majd vissza az xp-t ha lemegy a meló...

Új hozzászólás Aktív témák