Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz Sk8erPeter #14327 üzenetére

    De vegulis csak ugy sikerult mint ahogy irtam hogy az en gepemrol feltettem az Ubuntu-t persze sajat felhasznaloval es sajat jelszoval. majd a mukodo Linux alol kilottem a Grub-ot,
    vagyis ugymind "leinstallaltam" persze ez azt jelenti hogy kivette a bootszektorbol.
    Ezutan az Acronis Disk Directory-val legyalultam az egesz particiot de nem csinaltam ujat hanem probanak meg az en gepemrol ugy hogy lehuztam a kabeleket csak a vendeg vinyo volt radugva a lapra Master modban az IDE 1-re rahuztam az XP-t. Tehat maost mar mukodik,
    ezert ujbol legyalultam es attettem a javitando vagyis az eredeti helyere.
    Be az XP, es indult, de mara mar eleg volt a kinlodasbol, igy F3-al lelottem, lenyeg hogy felfogtudni menni csupan arra leszek kivancsi hogy mikent tegyek fel video drivert, mert ugye az AGP-be Asus 3000 van mellete kozos megszakitason a PCI-os 3DFX gyorsito.
    Erdekes probabol attettem masik slotba, rogton kiirta a BIOS bootolaskor hogy osszeferhetetlenseg van kiprobaltam az osszes sinen, de csak az AGP mellettit fogadja el.
    Persze ez szerintem ertheto hisz koztudott hogy az AGP melleti elso sin mindig kozos IRQ-t hasznal a mellete levo PCI sinnel tehat mas eszkozt nem tanacsos melletenni de gyorsito kartyanal gyenesen kotelezo.
    Hat igen, a regi szep idok amikor meg erre is oda kellett figyelni.
    Mas.
    Elnezest kerek Toled is a multkoriert, de nem szeretem ha olyat irnak rolam hogy pocskondiazok valakit de kerlek felejtsuk el a dolgot rendben?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák