Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rozso

    csendes tag

    Sziasztok!

    Rendszergazdák segítségét szeretném kérni!

    Van egy számítógépem, amin a számlázó program van. Ez a gép tegnap egyszer újraindult és azóta nem tudok belépni a Windowsba (XP Prof).
    A következö a hibaüzenet:
    "A számítógép nem tudta beléptetni a következö hiba miatt:

    A megadott tartomány vagy nem létezik, vagy nem lehet csatlakozni hozzá.

    Próbálja meg újra vagy lépjen kapcsolatba a rendszergazdával."

    A dolog pikantériája az hogy régen ez a gép volt a szerver (most csak magában használom), de eddig tökeletesen mqködött magában is. Az indítási képernyön akármit írok be (mindengy, hogy rossz vagy jó kód, csökkentett módban is próbáltam) a fenetebbi üzenet jelenik. Rendszergazda jelszóval is ugyanez a hibaüzenet. Az érdekesség, hogy hiába nyomom meg a Beállításokat a bejelentkezésnél nem jelenik meg a legördülö menü, ahol a tartományok lennének és nem jelenki meg a lehetöség, hogy "Csak munkaállomás"-ként jelentkezzek be.
    Telepítölemezzel javítással is próbálkoztam, de nem segített.
    Sajnos a Windowst nem rakhatom újra, mert a számlázó progit csak ebböl a Windowsból érhetem el (más gépbe se rakhatom a winyót, mert a számlázó program adatbázisát csak az erre a gépre telelpített Windowsal és számlázó progival érhetem el.

    Szóval az egyetlen megoldás, hogy vhogy be kell lépnem a Windowsba, de nem tudom, hogyan.
    Valami olyan trükkre gondolnék, hogy másik gépbe berakom a winyót, átírok valamit egy rendszerfájlon és utána már munkaállomásként kéri a bejelentkezést és akkor be tudnék lépni rendszergazda jelszóval.

    Kérlek segítsetek! Fontos lenne!

    Üdv!

    Rozsó

Új hozzászólás Aktív témák