Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • remejan

    csendes tag

    Sziasztok!

    Van egy laptopom melynek az adatai a következők(Asus F5v Core Duo T2130 1,86 GHz, 1024 MB RAM, 120 GB HDD, 15,4" Color Shine, ATI Mobility Radeon X2300)

    A következő problémával fordulok hozzátok:

    Mikor megvásároltam nem járt hozzá operációs rendszer,csak egy vista driver lemez. Nekem pedig csak xp-m volt.Ezért megvettem a Vista Business verzióját (tisztaszoftver.hu) és nem úgy fut ahogyan kellene. Amikor feltelepítem minden szép és jó, de amit frissíti magát nagyon lassú lesz :O

    Ha nem telepítem fel a frissítéseket akkor pedig az IE7 nem jelenít meg néhány oldalt. A firefox-ot pedig nem szeretem. És így a gépem elég védtelen is a neten.

    Szóval ha felrakom a frissítést az a baj ha nem rakom fel akkor pedig az :(

    1. Szerintetek vegyek még bele 1 GB ramot attól helyre jön?

    2. Vagy van még egy olyan lehetőség hogy amikor szervízbe volt a gép mert karcos lett az eleje és előlapot tettek rá akkor feltették az xp-t ami nagyon szépen futott rajta.

    Én hülye meg letöröltem és felraktam a Vistát.

    A probléma nem is ez hanem, hogy nem tudom pontosan milyen drivereket rakjak fel mert az asus oldalán ott van egy csomó és próbálgattam is telepíteni őket de sosem lett jó az xp.mindig hiányzott valami vagy nem volt jó.

    3.Szerintetek olyat lehet hogy írok a szerviznek vagy az asus cégnek hogy pontosan azokat a drivereket küldjék el ami kell és nem az ilyen utilitiket meg minden?

    4. Vagy tudtok más megoldást ?

    Én már megbolondulok lassan mert itt van egy 200e Ft os laptop és nem tudom normálisan használni ( Amire kell iskolai használat office, net, film nézés,szerkesztés)

    Válaszokat előre is köszönöm :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák