Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz vbbb #18790 üzenetére

    Nem driver problema, generacios hiba, anno amikor meg az Apple volt a kiraly tobb evtizeddel ezelott, ok az SCSI mellett tettek le a voksukat, am igy a szamitogep megfizethetetlenul meregdraga volt, ez gatolta az elterjedeset, es az IBM es masok eloalltak egy olcsobb vezerloplatformal, a mai osevel, ami lenyegesen olcsobb volt, ezert ez terjedt el.
    A lenyege hogy azert all le par masodpercre a zene lejatszasa, mert ennyi idore majdnem teljesen elszipkazza az osszes eroforrast az iroprogi altal kezdemenyezett hivas, beleertve a PCI sin adatforgalmat es savszelesseget, ez az IDE szabvany hatranya.
    Nekem pl akkor dadog az Aimp, amikor (kabelnetem van) felkapcsolodok a netre, mert nem logok rajta hanem kezzel kilovom amikor leallitom a gepet, es kezzel inditom amikor eppen kedvem tartja, de amikor inditom akkor a halokari es az o IRQ-ja inditaskor egy rovid idore elveszi a prociidot, az meg a PCI-tol a savszelt oda adja a halokarinak majd ha jo, akkor elengedi es visszadja egy reszet a halokarinak is meg a hangkarinak is ezutan mar siman megy minden. Eleg pongyola megfogalmazas, a profiktol lenezest kerek erte, de a lenyege ez.

Új hozzászólás Aktív témák