Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz Xterms #19105 üzenetére

    Akkor a A presentation valamit a Microsoft.NET használja nem szabad torolni, a tobbit igen. Azutan ellenorizd a Process Explorerrel hogy fut-e meg a mDNS Respons.... Bonjour service az Apple Inc-tol.
    Termeszetesen elotte installad le a 3D programot Erre a legjobb lenne a Revo Unistaller az Usite-hu-rol link: a Zip valtozatat szedd le. mert azt nem kell installalni, es tud magyarul, vm. free. Ugy mukodik hogy elinditod az Eltavolitast a Menusorbol van negy lehetoseged, a legerosebbet valaszd, tehat a legalsot majd Tovabb,
    ekkor felugrik a telepitet program eredeti uninstall felulete, ezt el kell fogadni, elindul az uninstall az eredeti verzival, majd amikor kesz, akkor ha keri hogy inditsd ujra a rendszert azt NEM szabad engedelyezni hanem alul a Tovabb gombra katt, ilyenkor kezd el dolgozni a Revo, mert felderiti a Registry-t, a vincsit meg mindent, es megjelenit egy ablakot amiben az eredmenyt latod, DE csak a vastagon szedetteket kell bejelolni eltavolitasra, vagyis a kis + jelekre addigg kattingatsz amig el nem ered az vastagon szedetteket, es azokat bejelolod, ezt meg kell tenni minden + jellel ellatott bejegyzessel, majd ezutan Mind torlese, majd Tovabb, ekkor megkeresi a vincsin levo maradvanyokat, azt is mind bejelolod, Torles mind, ha nem tud valamit torolni, akkor o is felajanlja hogy inditsd ujra a gepet, mert meg az XP betoltese elott torlesre kerulnek a szemetek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák