Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Steelmanus #25297 üzenetére

    Melyik ez a Winportalos regmódosítás, amit mondtál?
    Ez a titkosítós módszer elég ijesztőnek tűnik, és sajnos nem is elképzelhetetlen. Ettől függetlenül viszont nehezen tudom elképzelni, hogy egy zero fill ne oldaná meg a bootszektorba beépülő vírus problémáját, bár ez a titkosítósdi nem tudom, hogy működik.

    Nálam még a NOD32 ikonjának megjelenése utáni állapotban, és a HD Sentinel felugró ablakának megjelenéséig csak 53 másodperc a bootidő. :K Ez szerintem elég jó idő.
    És nem kellett hozzá tweak progit használnom... ;] :P

    A Linux bootideje valóban jóval gyorsabbra is beállítható, de alapesetben beállítgatások és trükközgetések nélkül nem feltétlenül gyorsabb a Windows-nál... (én még nem használtam huzamosabban Linuxot, de haverjaim közül vannak, akik használnak, és nem tölt be gyorsabban a gépük, mint az enyém, sőt ;])
    Van ilyen cikk is: Ubuntu fénysebességgel. Meg ITcafé oldalain is volt egy cikk, ami szerint 5 másodperc volt a legdurvább idő, amit el tudtak érni úgy, hogy addigra készenléti állapotban volt az oprendszer, még ha nem is minden töltődött be addigra, és eléggé le is volt butítva, használhatóak és indíthatóak voltak már a progik.

    (#25312): nagyon nem értem, hogy jön ez a Ghost-hoz... :F :Y Elmagyaráznád? Mert én a cikkből nem ezt szűrtem le... :P

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák