Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Steelmanus #25325 üzenetére

    Nálam is gond nélkül működött más márkájú vinyóra és teljesen más méretű partícióra a Ghost-olás...
    Egy 20 GiB-os partíción volt 4 GiB adat a rendszerrel, ezt klónoztam egy tök más vinyó 40 GiB-os partíciójára. A Ghost is valamilyen logika szerint írja fel az adatokat, szerintem annyira nem buta program, hogy azokat a hibákat elkövesse, amik miatt parázol - de persze lehet, hogy majd az idő megcáfol, egyelőre ilyenről nem tudni.
    Nyilván ha már komolyabb gondok merültek volna fel többször is emiatt (ami miatt Te ennyire aggódsz), akkor arról említést tettek volna a Norton Ghost és/vagy Acronis True Image fejlesztői, hogy lehetőleg pontosan azonos méretű partícióra és pontosan azonos márkájú vinyóra klónozzunk.
    Egyébként meg nem értem a félelmedet, gondolom ha már valaki Ghostol, akkor nem az archiválandó és fontos adatairól készít ilyen módon mentést, hanem a rendszerpartíciójáról... ha az nem működik megfelelően, akkor bármikor újra lehet telepíteni. Kétlem, hogy ez a probléma, amiről beszélsz, esetleges adatvesztéshez vezetne a másik partíción... (mivel az emberek nagy része helyesen egy másik partíción tárolja a fontos cuccait).
    A Ghost-olás pedig nem lustaság, hanem időspórolás. Talán nem kéne azokat lenézni, akik ilyen módon készítenek mentést a rendszerükről... :U

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák