Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Steelmanus #25386 üzenetére

    Miért Tester a felhasználóneved? :D

    "Igen kimertuk a havernak TFT-je van nekem CRT."
    De az volt a kérdés, hogy HOGYAN mértétek ki, mivel, milyen módszerrel.

    (#25387): DVD-íróm látható az adatlapomon, Pio 212D. Nem egy rossz író, de az olvasási képességei nem valami egetrengetőek, régebbi, karcos CD/DVD-ket igencsak nehezen visz... Mondjuk ezért is mondják, hogy az író írásra való, az olvasó meg olvasásra... Dehát a franc fog külön pénzt kiadni mindkettőre. :D
    Amúgy mikor villantja fel a LED-et? Alapból nem normális, hogy ha nincs benne CD vagy DVD, akkor villogjon. Nem kéne dolgoznia, ha nem kérik rá... :D Szóval mi a megfigyelésed, mikor csinálja ezt?

    A gyorsítótáras kérdésedre brd kolléga válaszolt. Én sem értem, miért lenne jó azt kikapcsolni. Ez milyen hülyeség, nem tudom, ki találta ki, de
    1.) akkor minek lenne egyáltalán gyorsítótár (legfeljebb ami igaz, hogy 16 MB és 32 MB gyorsítótár között nem lehet érdemi különbséget érezni a nagyobb javára, mert itt már kábé mindegy, de a hiánya viszont igenis érződik)
    2.) ha valaki szerint ennek kikapcsolása gyorsít, akkor az bolond, mert épp emiatt lesz gyorsabb a kis fájlok másolása (erre találták ki), másrészt meg ha már ezen kell szórakozni, hogy ez gyorsítson, az már régen rossz (nehogymár ez legyen a szűk keresztmetszet...).

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák