Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    Valami szaki segítsen már nekem, mielőtt a Microsoft főhadiszállás ellen terrortámadást hajtanék végre!

    Telepítettem egy XP-t, amibe már integrálva volt SP3 és Media Player 11 is. És én utálom a WMP 11-et, de egyszerűen nem sikerül eltávolítanom. Ha simán a 10-es verzió telepítőjére kattintok, ezt írja:
    "A Windows Media Technologies ezen verziója nem kompatibilis a Windows jelen verziójával. További információért tekintse meg a Microsoft webhelyén közzétett tájékoztatást."

    Na most olvastam azt, hogy a vezérlőpultban a programok eltávolításánál ha bepipálom, hogy frissítések mutatása, akkor ott látszani fog, és le lehet szedni. Nekem ez nyilván nem működött, mert már integrálva volt a telepítőbe. Aztán próbáltam ezt: http://support.microsoft.com/kb/934372, de az első módszernél nem tudom, mit kellene csinálni, nekem nem látszik a WMP 11 sehol, a második módszernél meg kiírja, hogy a parancs olyan helyre mutat, amely nem érhető el. A hely a számítógép merevlemezén vagy a hálózaton található. stb.

    Egyszerűen hihetetlen. És most én sem vagyok nagy guru, de akkor az emberek 90%-ának esélye sincs, hogy rájöjjön a megoldásra...

Új hozzászólás Aktív témák