Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Hali!

    Lenne egy nagy gondom...
    Adott egy XP Home rendszer, és rajta ücsörög egy megosztott mappa. Namármost azt szeretném elérni, hogy ezt a mappát ne tudja mindenki megnyitni (15 gép van össz. a hálózatban, de csak a fele elég lenne, akinek lenne jogosultság). Viszont úgy szeretném megoldani, hogy akinek van joga a leskelődésre, és a fájlok módosítására, az tegye vígan, de akinek nincs, az ne tudjon bejönni...és ezt ha lehet úgy, hogy a joggal rendelkezőknek se kelljen jelszót meg ilyesmit bepötyögni.

    Az itt leírtakat végigvittem, meg is jelent a Biztonság fül. A Csoport vagy felhasználó nevénél ott van az is, hogy Mindenki, de viszont azt nem tudom kiügyeskedni, hogy egyesével pakolhassam be a számomra szükséges júzereket. A Hozzáadás gombra klattyantva csak az én gépem látszik ugyanis, tallózni nem tudok a hálózaton, még a munkacsoporton belül sem :(

    Létezik erre megoldás? Előre is köszönöm :R Ja és a többi gépen, ehhez hasonlóan szintén XP Home szuszog.

    [ Szerkesztve ]

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák