Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz mezis #32139 üzenetére

    Hali!

    Nem vírus, még csak nem is vág vissza az MS, épp ellenkezőleg. Ez az ún. Ballot Screen/Böngészőválasztó frissítés és épp azért jelenik meg, mert az MS belement, az egyik agymenéses böngésző fejlesztő cég, meg az ezt megszavazó/támogató vérszegény EU-s bürokraták faxáságába. (Ebben a témában annó volt külön topic, ahol pro és kontra, mindenki elmondta a véleményét, van aki egyetértett vele, van aki nem(mint olvasható én nem) ;]
    Nos ennek a "gyümölcse" ez a böngészőválasztósdi, ami az EU államokban jelenik meg frissítésként a Windows rendszereket használó felhasználóknál(de talán egész Európát is érinti, de ebben nem vagyok biztos, nem néztem utána)

    Ha megjelenik a frissítés, (és nem akarsz választani), akkor van lehetőség azt mondani, hogy köszönöm nem(mégsem gomb). Direktbe/automatikusan nem települ. A frissítés során, egy külön ablak jelenik meg, ahol részletesen tájékoztat és megkérdi, hogy telepítse avagy sem.

    szunyog199
    Ha egyszer felment(öreg hiba az automatikus frissítés engedélyezése, ha tudod, hogy nem legális az XP-d), akkor nehéz levakarni. Ezzel van esély rá

    Fire.

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák