Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tosee #33095 üzenetére

    OK! Igazad van. A win nem oszt ki semmit mikor nincs benne kábel hanem jelzi, hogy nincs kábel csatlakoztatva, de ezt úgy teszi, hogy a tálcán piros X-el jelzi, hogy az eszköz készen áll, de nincs benne káblis. Kábel hiány esetén ezt az üzenetet kapom az ipconfigtól:
    "C:\Documents and Settings\Ben>ipconfig

    Windows IP konfiguráció

    Ethernet-adapter Helyi kapcsolat 2:

    Adathordozó állapota. . . . . . . . . : Adathordozó leválasztva

    Protokollbújtató adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

    Kapcsolatspecifikus DNS-utótag. . . . :
    IP-cím. . . . . . . . . . . . . . . . : fe80::ffff:ffff:fffd%5
    Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . : "

    Ez egy normál eset, sajna azon a gépen ahol probléma van ott nem képes ilyen értelmes választ adni, sajna ezt sem mentettem el, szal nem tudok pontos dolgokat.

    Számomra eléggé furcsa amit írsz a modem-es dologgal kapcsolatban. Ugyanis rengetegszer állítottam már be PPPOE-s cuccot és sose volt gond az automatikus IP kiosztással. Sose láttam még sárga felkiálltójelet PPPOE modem jelenlétében (nem sűrűn találkoztam ugyan matávos cuccal mint most, de se külföldön, se invitel, se monortel területeken nem volt ilyen problémám).
    Win általában jogtiszta, vagy eredeti tartalom.
    Szal magyarul azt tanácsodol, hogy ha már a win/lan kártya nem látja a routert, akkor legalább izomból kézzel állítsam azt be mint alapértelmezett átjáró? Ez viszont jó ötlet, erre még nem gondoltam. Most csütörtökön megyek oda, lehet sikerül nekiülni, de nem biztos, hogy rajtam múlik majd a dolog.

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák