Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ebzoli

    csendes tag

    Sziasztok GURUK!

    Egy régi Dell asztali gépre próbálok telepíteni XP sp1 alá USB-és wifi adaptert. Először még sikerült is és működésre is bírtam az wifi router mellett közvetlen.
    Aztán amikor már a helyére vittem, (Kb. 12 méter) az antennácska (TP link TL -WN321G) már nem látta a hálózatot.
    Nosza gondoltam, majd kicserélem egy ugyanolyan márkájú erősebbre (TP link TL -WN422G) és megtoldom egy hosszabbítóval, hogy magasra lehessen tenni. Letelepít, feltelepít a (telepítő újra WINlogo teszt problémát jelzett) aztán semmi. Meg se mukkan a kicsike. A regisztryből ki kéne takarítani vhogy az előző eszközt szerintetek? Töröljem ki a drivert? Hogyan? Az eszközkezelőben csak egy kérdőjeles USB- 2.0ás eszközt jelöl azt már párszor eltávolítottam!
    Gondolkodom WINDOWS 2000 beszerzésén mert annak a matricája ott van rajta, de gondolom eggyel verzióval való visszalépés nem igazán oldja meg a gondot. Arra gyanakszom, hogy vmilyen eszközütközés van és a reinstall nem oldja ezt fel, mert a réginek a drivere nem távolítódik el a gyári telepítővel.
    A célom ezzel egy működő Internetező gép létrehozása amit egy hardveres tűzfallal és egy nyílt forráskódú felhős vpajzsal akarok megvédeni, mert csak 192 MB Ramot tudtam belecsempészni.
    Milyen ötletetek van? SP2, SP3, Linux egyelőre kizárva csak végső esetben..

    Köszi a válaszokat előre is!!

Új hozzászólás Aktív témák