Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trob

    tag

    Sziasztok

    Láttatok már olyat, hogy egy image-ből (PowerQuest DriveImage) újrarakott WinXP nem akar elindulni?

    Az volt, hogy lementettem ugye egy hibátlanul műkődő, frissen telepített XP-t, amit most újra felraktam természetesen ugyanarra a gépre. De nem akar elindulni.
    Eljut odáig, hogy fekete Win képernyőn OK, bejön a kék WinXP képernyő, de épp mielőtt kitenné a lehetséges felhasználókat, megáll. Látom a világoskék hátteret (ami alul-felül sötéttebb) a WindowsXP feliratot, de ezen kívül semmit, és nem megy tovább 2 óra után se.

    Azóta nem sokat változott a gép, csak plusz memória került bele (az előzővel teljesen megegyező Kingston páros, tehát most 4db 1GB) és a winchesterek változtak, meg új SATA DVD. Ezen kívül szerintem semmi.

    Az a furcsa, hogy nem bootolás előtt vagy közben, hanem a bejelentkezés előtt.
    Úgy emlélszem, hogy a kék képernyő alján és tetején lévő vékony sötétből világosba átmenő csík normál esetben vízszintesen mozog, de most ez is megáll.

    Próbáltam csökkentett módot, parancssoros csökkentett módot, VGA módot, ezekben is ugyanitt áll meg. A Legutolsó helyes konfiguráció sem segít. CHKDSK-n túl vagyok, összes többi winchester és DVD kihúzásán is. BIOS-t összevissza izéltem, semmi.

    Van ötletetek?
    ...újrainstall nélkül. Mert a lementett Windowsban ezer program van betelepítve és beállítgatva. Korábban ez a visszaállítás jól működött, tehát jó az image.

Új hozzászólás Aktív témák