Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ekkold

    őstag

    válasz zolee001 #50345 üzenetére

    A kártérítés és a megtákolás között érzek némi különbséget, és korábban az előbbit említetted szerintem, de végülis mindegy. Attól még hogy a fórumban megtaláltad a két legalacsonyabb IQ-val rendelkező felhasználót :) még nem kell általánosítani. Ha nem tudnád a világon az észt oszották el a leg-igazságosabban, ugyansi még soha senki nem reklamált miatta, hogy neki kevesebb jutott. Németországot nem hoznám példának, ott még nyugodtan torrentezni sem lehet (mondjuk VPN előfizetés nélkül), mert jön a bünti érte. Azaz ha úgy tetszik "lehallgatják" az internetjét mindenkinek. Kínában pl. tilos, és bűncselekménynek számít VPN-t használni. Kiváncsi leszek ez a "nagy szabadság" mikor jelenik meg pl. a németeknél. A német kormánynak kb. ugyanannyira hiszek el bármit is mint mondjuk a magyarnak, vagy mint "Háry János"-nak.
    Hallottam jónéhány németországi felhasználóról, aki itt magyarországon üzemeltet NAS-t valamelyik rokonánál, az ottani lehetséges szankciók miatt.
    A facebook, google, ms, egykutya - csak ez egyik már lebukott ezzel-azzal, a másik meg még nem. De ez csak azt jelenti, hogy ügyesebbek, és nem azt hogy ennyire jófejek lennének.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://www.hobbielektronika.hu/apro/apro_159350.html

Új hozzászólás Aktív témák