Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    Sziasztok!

    Adott egy belső hálón futó wordpress oldal (gyakorlatilag egy intranet felületként). Egy "NAS" szolgálja ki az egészet. Alapjában csak statikus tartalom van rajt, de most kicsit több kellene.
    Azt már megtaláltam, hogy a NAS-on lévő felhasználókat fel tudom szinkronizálni rá (a NAS pedig az AD-ből húzza a user-eket, így egy adminisztrációs feladattal kevesebb). Viszont kellene egy olyan bővítmény rá, ami beolvassa egy adott mappa tartalmát és megjeleníti böngészhető/letölthető formátumban. A megadott mappán belül vannak további mappák és fájlok is (dokumentumok a legkülönbözőbb formátumban) Sőt! Ezt a beolvasást minden alkalommal, amikor megnyitják az adott oldalt (vagy sűrűre ütemezhető időközönként), újra beolvassa.
    Mint a miniOrange - Embed SharePoint OneDrive Library/Documents/Files bővítménye, csak nem SharePoint mappából, hanem egy a NAS-on lévő mappából bedolgozva.
    HA valakinek van tapasztalat bővítménnyel vagy akár csak tippje, amivel ezt meg lehet oldani, azt szívesen fogadnám.
    (joomla alatt egy fapadosabb megoldás már futott, de erősen elavulttá vált)

    Kézzel nem szívesen pakolgatnám őket, mert a szülő könyvtár alatti tartalom akár napi szinten többször is változhat. Bővül, változnak az állományok nevei, kikerül belőle állomány, stb. Illetve összességében ~1000db fájlról van szó ~50 mappára lebontva (néhol almappásítva). Ezt a struktúrát pedig egy másik szerveren futó rendszer hozza létre és frissíti. Ezt meg tudom fogni egy job-al és át tudom másolni a NAS-ra. Utána csak meg kell jeleníteni.

    Előre is köszönöm!

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák