Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    válasz Nordic #31011 üzenetére

    "de ahány ember annyi féle vélemény van"

    Épp ezért, túl sok jelentőséget tulajdonítasz a tanácsoknak. Válassz valamit, légy férfi! :D
    Itt a lényeg TE leszel, mert csak a te élvezeted/érdeklődésed számít, hogy egyáltalán mely hajó osztály jön be. És ráadásul egy csomót fogsz változni magad is a fejlődés közben.

    (mindig jövök ezzel az alábbi fossal, tudom)
    Visszaemlékezve, én pl. eleve határoztam, hogy akkó japán nemzet kezdés, (biztos van neked is valami eleve tetsző nemzet, bármi alapján) és tier 1-3 között döntöttem el, hogy egyáltalán DD, BB, vagy C(ruiser). Ott lenn a DD-k mérhetetlenül büntettek (már az ellen csatahajóit), tehát ott megszületett, hogy akkor rombolók.
    Kis techtree nézegetés + olvasás után info volt, hogy pont ott japánoknál van a legnagyobb torp. sebzés és akkor végleg eldőlt a kezdő grind. (pont az egyik legnehezebb ágon). :DDD De végigtoltam, igaz, volt sírás itt is, dehát aki k*nak megy, ugye...

    Tehát hogy az első döntés + impresszió ez volt, szerintem T5-ig elvinni mindent (a mostani sok nemzettel már) nagyon hosszadalmas, pláne a kezdőknek, de ha analitikus vagy, akkor meg ez utóbbi út valóban egy pontosabb opció.

    ddt500hu: a Shima nagyon élvezetes lett a concealment buff óta, tegnap pl. volt ingame chat vita, hogy egyenesen OP. (valami WGP2W-s arc is volt ott, majd visszanézem)

    [ Szerkesztve ]

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Új hozzászólás Aktív témák