Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz iwu #17242 üzenetére

    A WoT esetében azért is gond a multi core rendering hiánya, mert ha lenne, akkor a gépigény is jóval alacsonyabb lenne. Sokkal több olyan emberhez jutna el, akik gyengébb laptopon vagy régebbi PC-vel játszanak és nem akarnak állandóan súlyos pénzekért gépet fejleszteni.

    Én sem vagyok a grafika megszállottja (főleg szimulátorokkal játszom a WoT-on kívül, ahol mindig a fizikai modell és a komplexitás kerül előtérbe a vizuális minőséggel szemben), csak szimplán hanyagság a fejlesztők részéről, hogy egy már több éve alapvetőnek számító feature nincs még mindig benne a kódban.

    Mintha lenne egy autód, amiben erős motor van, de hiányzik belőle sok modern megoldás és emiatt kétszer akkora a fogyasztása, mintha értelmes áttervezéssel, kevesebb fogyasztás mellett még nagyobb teljesítmény lenne elérhető. Pazarlás az erőforrásokkal.

    (#17243) CHaooSS: Ne adj hangot annak, hogy nem kedveled az ilyen páfrányokat! Még a végén te leszel a beképzelt, aki CW meg klánosdira fordított napi több órányi "edzés" helyett feleslegesen idegeskedik a randomban tapasztalható agyatlanság miatt! :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák