Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    Én is időben léptem be, volt is rá elég elkölthető cuccom, de elgondolkoztam hogy vajon mi az amiért érdemes lehet megvenni? Talán azért mert egy új med került a játékba? A tártöltő rendszere? A páncélzata? A pontossága? Aztán rájöttem hogy nem én vagyok a célközönség, mivel ritkán játszom meddel és van alternatíva ha hasonló tankkal szeretnék játszani.

    Szerintem két csoportnak érte meg, a gyűjtőknek (ide értve a 3gm-ozós játékosokat is) meg akiknek tele az account és nincs mire kiszórni a felhalmozódott cuccokat. Az összes többi játékos csak a marketing áldozata lett. Sokan nem foglalkoztak azzal hogy mibe kerül csak hogy KELL! Eladtak egy csomó tankot/felszerelést vagy egyéb cuccot hogy megvehessék.

    Mindenki tisztában volt vele miből mennyit tud beletenni a kalkulátor segítségével, de azért nézzük át.
    - 1 000 000 szabad xp (szerintem ennyi free xp több év játékkal gyűlik össze)
    - 55 000 arany (56 000 forintnyi értéket képvisel)
    - 125 000 000 kredit ( 20db tier 10-es tank ára)
    - 280 univerzális töredék, ez ugye maximum 14% mert limitálva volt (ez csak akkor képvisel értéket ha van még fejlesztendő tank)
    - 704 nemzeti töredék ez is limitálva volt max 22% (szintén tankfejlesztésnél van értéke)
    - 50 000 kötvény ( a játék legértékesebb fizetőeszköze, ezt sem a legyek hordják össze)

    Na most ezekből lehetett összelegózni, de azt ne felejtsük el hogy azért mert mindenből teszünk bele attól még kib@szott sokba kerül. Ez egy közönséges tank, mégis sokan úgy tekintettek rá mintha valami nagy dobás lett volna. Egy nagyon magasan túlárazott táras leopard amiért nem érdemes a fél tankállományt lenullázni. Bele sem merek gondolni mi lenne ha early vagy csifi kerülni a műhelybe.... :U

    A tank élvezeti faktora majd véleményeződik ha jönnek a tapasztalatok, jó kezekben fog csak működni mint megannyi táras tank. Bár a 4,5 sec kitárazás elég ergya.

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák