Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Stauffenberg #6669 üzenetére

    De mennyi 1200 fölötti játékos van? Összevetve a 800 és az alattiakkal? Az arány van vagy 20-80%? És az 1200 felettiek általában szakaszban is játszanak. Naná, hogy bekerülnek többen egy oldalra, és a nagy 800 effes tengerben ezek a kis szakaszok döntik el nagyrészt a csatákat.

    Kerüljön akkor minden oldalra egyenlő számú, és hasonló erejű tankokkal induló 1200+os szakasz? OK várjunk 10 percet egy csatára, hogy tökéletesen 50-50%-os legyen mindenkinek az esélye.
    Tegnap 3as szakaszban több alkalommal fordult elő, hogy 1 percet vártunk, hogy csatába kerüljünk, én nem a lobby képernyőt akarom bámulni, hanem játszani. Majd igyekszem, hogy egy 10%-os csapatban is kihozzam a maximumot. Ha meg elkenik a szánkat, hát megyünk mással addig...

    Csak MM nyafogás meg WG-s petíciók helyett le kéne tölteni pár replayt, benézni egy akadémia klánba (ahol találhat szakasztársat, meg talán elleshet pár trükköt). Párszor felnézni a wiki-re, elolvasni és értelmezni a játék mechanikáját. Megnézni pár gyengepont ábrát olyan tankokról, amiről csak dingeltem az utóbbi csatában.
    OK, csak egy retkes játék, van mellette család, meg munka - de akkor el kell dönteni, hogy csak amatőr műkedvelőként bolyongok a csatatéren, vagy szeretnék minél többször nyerni. Ehhez viszont utána kell kicsit nézni a dolgoknak, nem csak a Battle gombra tenyerelni újra és újra.
    De miről is beszélünk? 5-10 percek (amíg mondjuk csatában marad a kedvenc tankom) hogy megnézzek egy replayt, átnézzem egy mumus tank adatlapját - nagy ár ez azért, hogy kicsit bővítsem az ismereteim? És máris elindulna a játékos a fejlődés utján. De aki csak habzó szájjal szidja az MM-et, meg a szopóágat, az nem fejlődik semmit.

    Ahogy látható a játékos felhozatal nem nagyon fog javulni, sőt. Skill based MM sem várható a közeljövőben. Akkor mi az egyetlen tényező amin lehet változtatni? - A játékos saját tapasztalatán, teljesítményén.
    Ha ez a folyamat megindul, akkor megindul felfelé a win rate, a WN7 is.

    patrikgtaivs: ott az lenne a gond, hogy senki nem akarna M4-be meg T-34be ülni, mindenki csak fölényesen a Tigrisből akarná osztani a lövedéket - erről szól a legenda nem? Nem arról, hogy szétlövessük magunkat vele.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Új hozzászólás Aktív témák