Hirdetés

Aktív témák

  • Cooper911

    senior tag

    Egy kis KV-1S élménybeszámoló, akit nem érdekel lapozzon.

    Nagyon bejött ez a heavy tank weekend. Majdnem két miliót kerestem a KV-1S-el. Már jóideje úgy állt a garázsban, hogy éppen ki volt fejlesztve elitre, de a modulokat eladtam róla, mert kellett a pénz. A top ágyú még sosem volt rajta.

    Az akciónak hála felszereltem és beleültem mentem vele egy kört. Te atyaég hát mi ez a töltési idő? Mi ez a célzási idő? Ez katasztrófa, én ezzel nem szivok tovább! Gondoltam az első körben. Aztán gondoltam még próbálkozok vele. Aztán egyre jobban megszoktam, sőt megkedveltem. A legénység is átlépte a 90%-ot egyre kellemesebb volt. A mozgékonysága is tetszett nem az a reumás csiga atomhevi kategória.

    Nagyon eredeményes voltam vele a három nap alatt 56% és 60 % volt a győzelmi arányom, az első nap 2500 felett volt az eff-em. Az volt a taktikám, hogy kerestem egy KV-1S-t (minden csatában legalább 2 volt de volt olyan hogy 7 volt mindkét oldalon), olyat amin fent van a top ágyú és vele mentem. Mindig bejött. Volt pár mókás esemény:

    Erlenberg assault védés, a végére eléggé leharcoltan egyedül maradtam egy jpz4 és egy sherman ellen akik foglaltak. A pálya közepéről mentem vissza a bázishoz, na mondom ezek ketten viszonylag fürgék jól megszivatnak. Hát volt egy jó kis csikicsuki a házak között és sikerült midkettőt likvidálnom :)

    Ruinbergben volt egy olyan, hogy egy VK3601 el volt foglalva egy KV1-el én meg a másik oldalról mögé értem. szépen beálltam mellé láttam hogy leesik neki a tantusz és kezdi fordittani a tornyát, pukk, lefényképeztem szegényt :)

    Valamelyik új pályán (amin a felüljárók vannak) volt az, hogy már csak pár tank maradt éppen foglaltam, amikor láttam, hogy csak egy maradt éppen ki akartam állni a körből amikor láttam, hogy az egyik csapattársam lő egyett majd hátrálni kezd, ekkor berobbant egy TD a képbe, neki a csapatársamnak és pont az ágyum elött állt meg. Pukk :D

    Meg kétszer sikerült a nyélgázon szembejővő pz38na-t kapásból elpukkantanom :)

    Szal kellemes ez a KV-1S töltés és célzásgyorsitóval egész jó kis tank lehet, igy a +200%al egész kellemesen hozta a kreditet. Anélkül sajna csak 10-12k nyereséget tudok termelni vele az meg nem túl sok. Ha kicsit többet hozna (vagy a lőszer kicsit olcsóbb lenne) nagy kedvenc lenne.

    [Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

Aktív témák