Hirdetés

Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Djuree #22979 üzenetére

    Gondolj bele, én mit csinálok az AMX 105 AM-mel és az M7 Priest-tel. :K Megesik a pattanó is, de volt, hogy M7 stock löveggel belenyomtam 400 hp-t a T34-be. :D Az az arty stock löveggel nagyon szar, alig lát el 4-5 szektorra. Viszont fullosan mind2 kis négyesem nagyon jó.

    (#22912) Atlantis: Szerintem a Ferdi nagyon jó, próbáltam a teszt szerveren és kifejezettem tetszett. Mindenfele eszméletlen a gun depression-je, van egy kis páncélja, és nem is annyira lassú, mint amennyire képzeltem. A JP2-nek alig van löveg kitéríthetősége, papír az egész felépítmény. Az ilyenből elegem lett az új orosz TD ágon. ;) Meg amúgy is pont kapóra jön, hogy ki tudom fejleszteni a Porsche Tigris-ből, persze azért a JP2 sem fog kimaradni, előbb utóbb kifejlesztek minden tankot elitre. A GwTiger-t már nekem nincs merszem megvenni, a GwPanther sem a leggyorsabban céloz, és nem az igazi menekülésre.

    (#22913) okos67: Ennyire szar a Churchill. A srác 12 killt nyomott 2700 dmg-vel és kapott 11 medált csak arra a csatára. Narrátor: nethervvoid. Mellesleg a prémium Churchill is egy vadállat, nekem 10 kill vele a rekordom.

    (#22906) Mcray: Nekem is van pár napja ilyen IS-8 cuccom, én is látok néha pár érdekes lepattanást. :D Viszont néha még a Type is átlövi szemből, nagy mák kell, hogy pattogjanak róla sajna. Azon lepődtem meg, hogy egy töltővel kisebb az rld time, mint az ST-I-nek kettővel! :Y Azt sem értem miért van, hogy ez gyorsabban is céloz (2,9) az ST-I-nél (3,4), pedig mindkettőnek egy-egy lövésze van. Remélem a nagy toronyt nem viszik már át annyira könnyen mint a stock-ot, papíron hiába ugyanannyi a páncél, a kettőnek más a kialakítása. Bízok benne a nagy motor is tol majd rajta valamennyit. :K

    (#22964) Xmodule: Néha én is szoktam a fórum első hozzászólásait nézegetni. :B

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Aktív témák