Hirdetés

Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Z.m.Z #38969 üzenetére

    Nálunk pl a feltételek:

    18 legyél (talán éretteb, és ez által használhatóbb vagy csapat szempontból, nem feltétlen igaz, de talán)
    Legyen egy min 8as Heavy, Med, Light, TD-t, vagy 6os SPGd(arty).Egyik megvan, már okés. Nem baj, ha jól megy vele. (sőt, öröm és boldogság!)
    TS3 Kötelező használata! Mielőtt belépsz a játékba, fellépsz a TS szerverre, ahol a klán van, be valamelyik szobába, és ennyi. Nem teljesíthetetlen. ha munkából, vagy más normális, elfogadható érved van, miért nem lépsz TS-re, akkor elfogadható, hogy nem jössz fel. (Én pl folyamatosan fenn vagyok, direkt kértem vezéreinket, csináljanak egy AFK szobát, ami csak arról szól., hogy oda átlép az, aki elmegy a játékból)
    Mindig, minden körülmények között legyen 200k credited tartalék gyanánt, hogy ne azért kelljen lelépned Századból, vagy CWről (Majd amikor lesz CW nekünk is), mert nem tudsz javíttatni, vagy feltölteni a tankod.

    És, legfontosabb, próbálj meg a lehető legjobban játszani. Nálunk is nézzük a statokat, szal ha általánosan rossz vagy, az ott látszik erősen, így nem valószínű, hogy egy két próba kör erején túl , (mert hátha egyébként jól játszanál, csak kritikán alul sikerülnek a csatáid) is számolunk rád. Ellenben ha átlagosan tudsz teljesíteni, akkor már van esélyed bekerülni, meg nekünk is profitálni a csatlakozásodból. Ha jók az értékek, és jól is játszol velünk, akkor szinte biztos, hogy bent vagy.

    Legutolsónak, de nem legutolsó sorban (Sőt elsődlegesen) Mi arra is figyelünk, hogy ne legyen túl sok kirívó súrlódás a tagok között, szal ne széthúzás legyen, hanem olyan embereket keresünk, akik képesek egyfelé menni a többiekkel gondolatban is. Jó hangulat legyen, vidám, és jó kedélyű emberek kellenek. És egyenesek legyenek egymással szemben.

    Hogy más klánok hogy csinálják, nem tudom, ellenben azt igen, hogy mi nem hard core csak a cw érdekel stb klán vagyunk, hanem barátok, haverok, akik a közös célért haladnak együtt. (Meg is látszik, még nem tudunk CW-zni, mert nem vagyunk olyan prók, mint itt páran, de normális napokon, században jó csatákat vívunk, és 75% általában győztes.

    A tegnapi kirívóan szar nap volt, a gép egyből összedobott minket 3szor egymás után überprókkal.. 1PADIX vagy mi volt az egyiknek a neve.. Szarrá gyaláztak minket...Negyedik körre már nem is mentünk, senkinek nem volt életkedve három gyalázós vereség után... De nem felejtem el, ezek mennek fel mwreplaysre, hadd, tanuljanak mások belőle...

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Aktív témák