Hirdetés

Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz GrooveHero #4616 üzenetére

    Talán az a különbség a kettönk szemlélete között, hogy én nem vonok közvetlen párhuzamot a játékostársak szellemi szinvonala és a játékban mutatott képességei között.
    Valószinűleg átlagosan játszom, ezért nem zavarnak az átlagos játékosok bénázásai, nem tartom magam überprónak, így aztán sok játékossal együtt tudok működni, közösen játszani akár szakaszban akár században.

    Randomban 100 meccsenként talán 2-3 olyan eset van amikor konkrétan 1 vagy 2 játékos ultrabénázása miatt a tuti győzelem elúszik, vagy úgy veszítünk, ahogy nem kellett volna. Na ilyenkor felhúzom a szemölkdököm kicsit... de kb 10x ennyire zavarnak a TK-zók, meg a chethuszárok, a mindent jól megmondok és másokat minden csatában noobozók, retartáltozók.

    A sztoikus nyugalmam az sem zavarja meg, hogy "hiszem" a WG piszkálja a random faktorokat és gyakran szivóágra helyez. Te ezt úgy éled meg, hogy rajtad kivül mindenki retardált-hülye a csapatodban ezért a vereség. Én meg úgy, hogy a WG egy csapatba rakta a szivóágasokat és fű alatt 25%-al rontotta a találati arányunkat, rontotta 30%-al a pattogásunk és a sebzés mértéke sem éri el az átlagost.
    ---

    Egyébként már másnak is tanácsolták: Ha nem bírod a random szinvonalát, akkor századozzál.
    Persze lehet te sem vagy alkalmas csapatjátékra, amit úgy is meg lehet magyarázni, hogy nem találtál még 1-nél több magadhoz méltót. Szóval érdemes lenne kipróbálni... bár az sem mindig diadalmenet. (ha jól emléxem ott voltál a HUNS első heteiben, csak valamiért soha nem jöttél századba, gyakorlóba)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák