Hirdetés

Aktív témák

  • Cooper911

    senior tag

    Na én is reagálnék pár dologra:

    7.4 Játékmódok: Nem rosszak, de mindenkinek bele kell tanulnia. Én optimista voltam úgy gondoltam a játékosok fele azért rájön mi a playa. Hát az első assaultnál (városos pálya ahol a foglalókör a szökökutnál van most nem ugrik be a neve) ketten indultunk meg a foglalókör felé, a másik srác is villogtatott meg én is, irogattuk hogy help, meg minden de hatás semmi mentek a régi útvonalon a pálya másik felén 4 heavy meg pár med beállt védekezni és csak néztek, hogy nem jön semmi. Na az double facepalm-os vesztés volt. Szerintem a visszaszámlálásnál egy nagy térképet kéne mutatnia YOU ARE HERE felirattal meg nagy nyilakkal mutatva, hogy merre kéne indulni. A visszaszámlálás végén ez a nagy térkép lekicsinyedne a jobb alsó sarokba minimappnak. Így talán aki nem elmeroggyant az rájönne, hogy mi merre.

    (Meg tényleg kéne egy driving school a játékba kötelezően minden elkezdett tank ág elött (vagy akár minden tankhoz egy licence szerzés a tréning végigcsinálásával), hogy figyi ez a tank erre való ezt meg azt kell csinálni vele. Meg minden játékmód végigmutogatva, hogy ezt kell csinálni. A honlapon van róluk infó, de baromi kevés, videoból is csak egy klipp van, meg a játékosok nagy része nem nézegeti a honlapot. Azt is meg lehetne csinálni, hogy egy tank csak akkor lesz elit ha elérsz vele valamit (scouttal pl spottolj legalább x tankot, heavyvel osszál ki x sebzést) és akkor a tankon látszana, hogy elit pl kapna valami kiegészitőt.

    Azt is irtam már a fórumukra, hogy lehetne egy teszt üzemmód ahol az álltalam kifejleszett tankokat megnézhetném egy üres pályán, mehetnék vele lőhetnék vele, csak hogy lássam milyen mielött kiadok rá egy rakat kreditet. Most a játékba egy p.csányi képen kivül nem látod a tankot amig meg nem veszed. OK a csatába megnézheted futtába, de abból nem tudod megitélni mennyire fexik neked. Tudom tudom magasak az elvárásaim…. De ezek szerintem viszonylag egyszerüen megvalósitható dolgok lennének és a drivingschool sokat segitene a kezdőknek)

    7.4 Kilépegetések: Nekem a 3k+ körüli csata alatt kb 2x lépett ki a progi és 1x kékhalálozott. Na most csata végén 1x már kilépett (kb 15 csatát toltam)

    Mókás: Ilyet sem láttam még sose 2 csapattárs stugIII meg valami T50 vagy mi kajakra egymásnak mentek és elpukkantak :D

    T25: Valóban sokat romlott a besorolása, eddig átlagban középtájon volt 7.4 ben 4x mentem vele mindig utolsó elötti voltam. Egyébként maga a tank nem rossz, csak lassu a toronyforgása.

    Churchill: Igen az elméleti max amivel találkozhat T6 de eddig ritkábban volt ilyen, inkább csak T5ökkel rakta össze, persze lehet hogy most a francia ágak miatt borult kicsit a rendszer. Amúgy jó tank ha már kiokosodott a legyénség és van rajta némi extra cumó is.

    [Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

Aktív témák