Hirdetés

Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz H.Ezredes #6952 üzenetére

    0.0 Olvass át néhány linket az alapokról.
    0.1 A tréninget csináld végig, mert kapsz egy M3 prémium tankot, ami egészen jó.

    1. Döntsd el, hogy a játék elején szánsz rá pénzt vagy sem
    (mondjuk 10-20 kört mész alaptankkal meg az M3-al és utána)

    2. Ha érdemesnek találod arra a játékot, hogy 1500-2500 Ft áldozz rá, akkor veszel egy prémium tankot (Churchil vagy T14), amivel sok kreditet (pénzt) tudsz keresni és így könnyű lesz fejlődni. Ha prémium acc-ra is előfizetsz akkor 50%-al jobban jön a pénz és az XP (tapasztalati pont) és a legénység is jobban fejlődik.

    3. Ha free user maradsz, akkor olyan tankokat érdemes megcélozni amelyekkel könnyen és sikeresen lehet játszani. A játék elején is van ilyen 4-5 darabb, de játékstilustól függ melyik lenne a legjobb

    4. 1 hét után eléggé kiismered a játékot és el tudod dönteni melyik nemzet tankjait fejleszd.

    ---

    Minden csatáért XP-t és kreditet kapsz, XP-vel lehet fejleszteni, kreedittel vásorolni. XP-vel arányosan fejlődik a legnység, amelynek skill szintje nagyon is meghatározza hogy egy tankkal mennyire leszel eredményes.
    Nem szabad elhanyagolni a legénységet, sem a felszerelést, egy fejlődési ágon vinni kell magaddal öket átképzéssel és leszereléssel.
    Ebben megint segítene a GOLD..... ha nincs akkor kreditért lehet a legénységet átvinni az új tankra, de jelentős skill veszteséggel. A felszerelés meg elvész tank eladáskor.
    Próbálj meg 5-6 kört menni szakaszban gyakorlott játékosokkal, hogy megérezd mi az a REJTŐZKÖDÉS, fedezék keresés, stb.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák