Hirdetés

Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz H.Ezredes #8865 üzenetére

    Venti+töltésgyorsító+célzórendszer trió szokott nálam lenni a tankokon, felsőbb osztályokban utóbbi helyett függőleges stabilizátor vagy csigaszem(távcső), esetleg csiszolt optika.
    TD-re T7-ig mehet álcaháló is akár, felette felesleges, mert akkora dögök, hogy Isten se rejti el őket + nagy TD-kel már nem illik bokorban sunnyogni. Kisebb TD-ken is igen hasznos tud lenni a távcső a háló mellett.
    Tüzéreknek meg mindig jó a háló és oda kötelező a töltésgyorsító+célzórendszer duó.

    Szerintem meg ennek minden osztályban van ezeknek haszna, arra kell figyelni, hogy némelyiket csak aranyért lehet leszerelni. PzIV-gyel kell menni átlagban (ha nem használsz fel free XP-t) 130-150 csatát a VK3601-ért (én béna vagyok, nekem 170 is kellett anno), szerintem nem mindegy, ez milyen kiegészítőkkel történik meg.
    Olyan ez, mint a legénység képzettsége, van aki olyan mester, hogy neki felesleges, szerintem meg minden % előny csak jól jöhet, pl.: néha csaták dőlnek el azon, kinek tölt be gyorsabban a csúzlija.

    kugli: csak a legnagyobb francia arty tud tárból lőni 4-et, szerencsére (még) nincs másik, ez is minek...

    [ Szerkesztve ]

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Aktív témák