Hirdetés

Aktív témák

  • Murder3

    addikt

    válasz vhw #9034 üzenetére

    speciel én már kifogytam..a német tankokon kívül a többi nem érdekel igazából, nincs is türelmem nekem azokat húzni.

    a német tankok meg így meg elég érdektelenek, h nincs semmi értelmük.
    tehát t6-on hiába van 3 med mégis kb feleslegesek mert mind ugyan azzal a fegyverrel van és páncélzatba meg 1 normális van a többi felesleges 3001h is max l/70-el ér vmit 105-el vagy 88-assal én nem láttam értelmét.
    3001P-nek meg sehogy sincs semmi értelme ezeknek kéne vmi értelmet faragni akkor lenne motiváció.

    akkor t7-en hiába van 2 különböző med vonal kb a panther ahogy van felesleges a vkdb-meg attól eltekintve h ágyúja matt up tank semmi extra.
    mivel a panther semmire nem jó így a db.nek könnyű nagyobb értelmet találni mert arra még így is mondhatni használható.

    t8-nál megint az h ha már minden ki van fejlesztve értelmét nem látom feleslegesen kínozni magam ilyen kt féle förmedvényekkel.
    a kt az a panther heavy változata azzal a különbséggel, hogy ez már 1 valamire használható, ha még megint ez sem arra amire egyébként kitalálták...
    a vk45a meg vk-db h amúgy gyenge, de gyorsasága miatt ha ez sem arra amire kéne de jó.
    t7-en legalább 1 heavy van ha a másik megint totál feleslegesen van a heavy ágba.
    t9-en is ez a helyzet h van egy e-75 ami még jó is, de a másik oldalon a vk45B ami kb mindenbe rosszabb mint az E-75, ugyan az az ágyú..akkor kérdem én mi a jó francért akarjam kifejleszteni?
    aztán a t10-ről nem is beszélek mert azokra a tankokra már nem is vágyok mert semmi plusszt nem adnának.

    speciel az orosz ágon valahogy érdekes módon sokkal jobban kijön h eggyik tank másra jó.
    pl t6-on a kv2,t150,kv1s szerepe is(igaz a kv-2-n a 107-es ágyú nagyon nem kéne)
    t7-en a 2 heavy vonalon szintén mert ott inkább érzem h 2 heavy úgy van szembe egymással, hogy a kv3 tényleg a kemény míg az is a gyors de az is ugyna úgy heavy védelmet ad...

    de hogy a német vonalhoz visszatérjek a med vonal is ezért hagy hidegen...
    E-50 eddig sem izgatott,(panther 2 is elég hamar beunalmasadottt náalm ezért nem is erőltettem, pedig jó, de számomra nagyon unalmas/átlagos volt)
    E-50M meg méginkább nem...irritál már a neve is annak a tanknak.
    artyk nem érdekelnek a td-kbe lehet bízni de azokat meg nem szeretem, sose szerettem td-ként játszani mert halálra unom magam ha camplenem kell.

    amúgy játékmódok unalmasak,random kéne a halál faxának,
    compabny megint felejtős,cw szintén,sőt önmagába a multi játékse kéne már ebbe a játékba..ha kiadnák 7-10k-ért a teljes játékot singlébe,missziókkal megvenném azt és lexarnám ezt az ingyenes mmo-t.
    balancsz nincs,ütemezett szivatás van,teljesen érdektelen csaták vannak..

    Mert konkrétan ennek a játéknak csak addig van értelme amíg fejlesztesz vmit, mert az h a csapat nyer vagy veszít hát azt ahogy lexarom!
    A csaták rég nem élvezhetőek pontosan ezek miatt a körülmények miatt.
    Ha megyek egy t7,t8,t9-el kb csak az a lényeg h ne menjen mínuszba vagy nagy mínuszba a tank, mert akkor nem hátráltatom magam és nem kell feleslegesen kínoznom magam egy t5-ös farmmenettel.

    speciel más free mmo-kba(és itt nem mmorpg-ket értem) is van nyeréshez,vereséghez,teljesítményhez kötve a jobb dolgok elérése, de ott végig a győzelemre lehet játszani ott végig van rangja a győzelemnek,
    itt van?Nem itt nincs, főleg nem azután mikor olyan pályán vagy ahol zsinórba olyan csaták jönnek, hogy a csapat kb 2 perc alatt leamortizálódik...
    Számít az egyéni teljesítmény?
    Hiába segítesz sokat vagy ölsz sokat,sebzel sokat attól még ugyan úgy veszít a csapat vagy akár az sem baj ha kb suicide scoutolsz egy top heavyvel mert ha olyan az elosztás úgyis nyerni fog a csapat..
    na pont ezért nincs itt a győzelemnek rangja csak annak, hogy mennyi xp-t és mennyi kreditet szereztél.

Aktív témák