Hirdetés

Aktív témák

  • AlexWolf

    senior tag

    válasz Eagle16 #9188 üzenetére

    Elég ellentmondásos érzelmeim vannak a játékban fellelhető tankokkal kapcsolatban... megpróbálom összefoglalni.

    Játszottam minden oldallal.
    Alapvetően a német tankokat szeretem...mégiscsak NÉMET tankok! Közölük is kiemelkedik számomra a Tigris, Tigris 2, Leopard, Maus (bár tudom, hogy ez utóbbi kettő nem létezett az életben, de ugye a Mausról mindenki hallott, Leopárd meg olyan számomra, mint a tankok Ferrarija, még ha manapság egy csomó gyorsabb tankot is betettek). Ezek a nagy kedvenceim, de pont az elhiteltelenítésük miatt, ritkán játszok velük, és nem elsődleges célom a E-50-75-100 típusok kihúzása. De a garázsban b*szott jól néznek ki!
    Az orosz tankok nem a kedvenceim mégis az első tier 10-esem a IS-7 volt. Elég sokat mentem vele, CW-kben, csináltam a dolgom...és megszerettem, de mégis ritkán megyek vele, mert egyedül, vagy platoonban szerintem nem jó t10-zel menni.
    Van azonban pár tank amikkel szívesen játszok.
    Ilyen a Löwe (lassú, nehézkes, de legalább pontos), T29, PzKpfw 4, T1 Cunningham, M4 Easy 8, KV (mivel nem toltam sokat mióta szétváltak, nem tudom, hogy az 1 vagy a 2 felel-e meg jobban a régi nagybetűs KV-nak) és mostanában az összes forgótornyos amcsi TD.
    A legélvezetesebb köröket a következőkkel mentem: T1 Cunningham, Pz IV, Stug III, KV-3 (ezzel van a mai napig 10 killem, bár most már a stat azt írja, hogy T-150-nel csináltam), Pz S35 739 (f), Panther 2, Hellcat, Slugger és T12,5 (25/2).

    Amiket utálok: Francia tanknak nevezett szörnyűségek. Német TD ág Stug III fölött. Orosz med tankok.
    A többi tankkal néha játszok, de nem elsődleges célom, hogy top tank legyen belőlük, csak néha jó velük menni.

    És a mi a legfontosabb...szeretek játszani és gyűjtöm a tankokat :D

    AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

Aktív témák