Hirdetés

Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz Arpee78 #25600 üzenetére

    Voltam most este irányító.
    Indulásnál fel kell mérni hogy mije van az ellenfélnek. Ez alapján valószínűsíthető a taktikájuk. ez alapján kell kiosztani a feladatokat.Sokat segít ilyenkor a tapasztalt társak észrevételei is. KV3-makkal kifogtunk egy churchill csapatot ellenfélnek [abbey-nél]. 2-2 tankot küldtem a térkép két szélén felmenni, plusz a kicsit scoutolni a hegyre, a többi pedig középen megdarálta a rush-t.
    Rush ellen nincs jó taktika, ahhoz mázli kell hogy pont úgy legyünk hogy megdaráljuk őket, különben minket darálnak le. Egyébként meg ismerni kell a térképeket, és a tankok gyengéit. Ha elhaltál érdemes beállni a küzdő felek fölé és nézni nekik h mi van a sarok mögött, ellőtte-e már a KV2 a tollcannont, mert akkor fél percig nem fog újra lőni. Vagy a lángoló roncsod mögül előbújó haverodra éppen céloz az egyik oldalról, amit ő nem lát de te igen, akkor zavard hátra nehogy kinyírják. Volt már hogy haver hetzerét dirigáltam tankparancsnokként kívülről skypon, és bedaráltunk mindenkit mert mindent láttam amivel ő nem ért rá lövészként foglalkozni. 5 killje volt és domináltuk a pályát.

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Aktív témák