Hirdetés

Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    No, akkor tévhitek oszlatása:

    World of Warplanes: Röviden WoWp, Wargaming produkció, ugyanaz mint a World of Tanks csak repülőkkel. A ph-s topikjában linkeltem már róla pár dolgot akit érdekel az olvassa el, akit nem az ne beszéljen hülyeségeket a két játékról. :DDD

    World of Planes: Röviden WoP, Gaijin Entertainment produkció. Ők készítették többek közt az IL: Wings of Prey-t és a Birds of Prey-t is, valamint a Luftwaffe kieget.

    Mind a két cég orosz! Két egymástól teljesen külön álló fejlesztőcsapat és állításuk szerint nem beszéltek össze. A Warplanes kb annyira lesz arcade, mint a WoT. Míg a Planes-t megpróbál elmenni a szimulátor irányába, de IL szintet ne várjon senki.

    Planes-ben lesz pár alap gép amit megkapunk majd a játék mellé és ha úgy gondoljuk a továbbiakat megvásárolhatjuk külön. Ilyen játék pl a Rise of Flight is. Nem lesz fejlődési rendsezr, nem lehet fejleszteni a repülőgépet, fogod a joy-t és repülsz ahogy tudsz, illetve a géped engedi(ha túlzásba visszük szétesik darabjaira).

    Warplanes: Tankhoz hasonló fejlődési rendszer, joy támogatott, de inkább csak azért, hogy ne sarkosan repüljünk. Teljesen arcade jelleg így nem kell attól félni, hogy a különböző manőverek során egyszerűen szétszakad a gép. Nagyjából annyi köze lesz a valósághoz, mint a Tanks-nek.

    YUPLAY: Ahhoz, hogy a beta-ban részt vehess alá kell írni virtuálisan egy titoktartási nyilatkozatot, ehhez kell ez a "keretrendszer" amit nem árt betartani. Ellenkező esetben pénzbírság v. börtön... Oroszok nem szaroznak ilyennel... Warplanes-ben ez máshogy van megoldva, mert az closed beta, míg Planes inkább egy reges openbeta.
    Egyéb kérdés? :U

Aktív témák