Hirdetés

Aktív témák

  • CptMisi

    őstag

    Murovanka I. Bázis, KV végig A0-ban állt, majd miután a fél csapat mondta, hogy mozduljon már meg, bejött mögém(ISU) és a T28 mögé az erdőbe... Volt az ellennek 1 Tiger2~25%on, 1 Löwe szintén 25%on, egy Su85 valami tré ágyúval meg egy panther... Én elmentem A1 felé a löwéért, mire 3szor oldalbalőttek, de a löwét kiszedtem, miközben mentem a fedezék felé, megint oldalba lőtt a Tiger2, maradt 60HP-m...A T28 spottolta a menekülő SU-t, én meg a városból megláttam, hogy a Tiger2 is menekülőre fogta...Bementek a domb mögé, én felmentem a dombra, Tiger2-t oldalba lőttem, de sajnos csak trollágyúm van és béna sebzést adott be, kilőtt a SU. Megy a T28, foglalni már nincs idő, de azért elkezd foglalni. Erre a KV 3szor oldalba lőtte. Megjelent a SU, azt kilőtte a T28, de a 6%os tiger2 elbújt, mire betöltött, pedig az is visszajött.

    Megnéztem a KV-t, Íme
    Tudom, hogy szar az alap KV, de ilyen 100XP-s körökkel egy darabig alap marad az a tank...Persze ha még csapattársat lődöz...

    You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

Aktív témák