Hirdetés

Aktív témák

  • babferi

    tag

    Valahogy kezdem azt erezni egyre jobban , hogy ahogy jonnek az ujabb patch-ek ill "ujitasok" , a jatek ugy lesz egyre elvezhetetlenebb. Raadasul azt is kezdem erezni , hogy a megadaott ertekek gyakran koszono viszonyban sincsenek a jatekban tapasztaltakkal.
    Pl most mentem 2 kort ISU-val , amin BL10-et hasznalok ! Elso kor Malinovla , feltunik egy Type , oldalbalovom es pattanok :F , a kovetkezo leadott loves sebzi 3. loves szembol pattan rola . Jah es vereseg a meccs. Kovetkezo kor Sand River. 8 lovest adtam le 2-300m-re levo celpontokra , 5 talalt es csak egy sebzett . 3 loves pattant Type-rol 1 meg KV-2-rol ! Es nemcsk most van igy !
    Meg valahogy kezdem azt erezni , hogy egyre tobb a "semmire sem jo" jatekos hight tierben is , akik kb azt nem tudjak , hogy milyen rendezvenyen vannak . Nem vagyok egy pro gamer de ~4700 kor utan azert ugy gondolom egy szukseges tapasztalat azert ragadt ram . Durva latni , hogy a csapatod fele (gyakran tobb is) nincs tisztaban olyan dolgokkal , hogy mi az a fedezek , rejtozes , vagy ha foglaljak a bazist akkor talan vedeni is kellene .

    [ Szerkesztve ]

    ... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...

Aktív témák