Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lirion

    addikt

    válasz Cathfaern #43010 üzenetére

    Ez elég vicces hasonlat volt, de akkor tulajdonképpen melyik a jobb, kimenni 11-en és rúgni a bőrt amatőr módon, vagy beülni a tv elé és nézni az eb-t?

    De akkor maradjunk kicsit a focis példánál. Régen csak egy liga volt (B) aki akart focizni, annak oda kellett felvételt nyernie és ahhoz bizony sokat kellett tekerni. Időigényes volt, de csak úgy tudtál focizni, ha megdolgozol érte. Bár eleinte kevésbé kellett cselezni meg trükközni, de idővel mindenki fejlődött és a keményebb ellenfelek jobb játékosokat követeltek meg, tehát önmagában a sok szabadidő kevés volt.

    Ma már 3 liga van, A(B), C(D) és E. (Zárójelben a debuffal gyengítettek raid bossok ligája.)
    Az E mindenki számára bármikor elérhető, kimegy a térre és összeáll pár idegennel, rúgja a bőrt, focizik. Semmit nem kell hozzá tenni, csak kimenni. Se rutint, se pedig sok szabadidőt nem igényel.

    A C ligában már szervezett csapatok fociznak, nehezebb ellenfelekkel, nagyobb a kihívás, többet és jobban kell cselezni, de végeredményben itt csak ugyanazt csinálják a játékosok, fociznak és gólokat rugnak. Némi rutint és némi szabaidőt már igényel.

    Az A ligába bejutni már nagyon nehéz, oda csak a legjobbak mehetnek, de az alapfelállás nem változik, a labdát kell terelgetni lábbal az ellenfél kapujába. Csak ugye itt az ellenfél is ügyesebb, mint a C ligában, a gól is többet ér, tehát még több és jobb csel kell. Sok rutint és sok szabadidőt igényel.

    Ha jön egy átlag pisti, aki csak focizni szeretne, rúgni pár gólt és örülni, akkor melyik időben lesz könnyebb dolga? Ugye te sem gondolod, hogy a régi rendszerben? Akkor ebből mi következik?

    Az biztos, hogy a legtöbb ember, aki szerint könnyebb lett a játék nem a hc raiderek közül kerül ki, viszont az is biztos, hogy aki ezt nem ismeri el, az egy beképzelt, magát felsőbbrendűnek képzelő, alacsony önbecsülésű, pökhendi játékos, aki lenéz mindenkit, akit nem csak a HC raid és achi érdekel.
    Ha valaki azt állítja, hogy jobban élvezi a játékot, mert a hc raidek nagyobb kihívást nyújtanak és ő erre gerjed, az rendben van, de amikor vki az egész játékot nehezebbnek titulálja, mert amit ő csinál (hc raid) nehezebb lett, az csak egy beképzelt, öntelt p*cs.

Új hozzászólás Aktív témák