Hirdetés

  • PC-s demót kap a The Alters

    gp A teljes kiadás már konzolokon is elérhető lesz majd, a próbaverziót azonban csak Steamen és Microsoft Store-ban érjük majd el.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz akooos #27996 üzenetére

    Ez nem igazán válasz neked, csak ha már feljött mint téma.

    És itt jön be az a téma, hogy mi van azokkal a digitális tartalmakkal, akikért bár fizetnél, de még így sem tudod elérni őket, mert maga az adott rendszert nem tudod legálisan elérni itthonról. a tartalmak meg máshogy (más itthonról elérhető streaming szolgáltató kínálatában sincsenek bent), nem érhetőek el. Ugye torrentezésben (letöltésben) nincs különbség abban, hogy te most olyan tartalmat töltesz le, aminek az elérhetősége itthonról is megoldható, vagy olyat aminek a jogtulajdonosa nem tette elérhetővé semmilyen legális formában sem.

    Illetve ami már a fő topikban is volt kérdés, hogy mi van a kvázi a felhasználások által szürkezónás vásárlásokkal (vagyis az Argentin és egy országokból történő olcsóbb vásárlások). Ami a One-on már annyira nem probléma, lévén szinte minden tartalom elérhető itthon, de pl. a 360-as tartalmaknál (főleg DLC-k) vannak olyanok amik a hazai Store-ban nem érhetőek el. Még fizikai formában sem (pl. a Mass Effect 2 DLC-i, vagy jópár Classic Xbox játék).

    De ott van a Microsoft saját filmes része, amiket magyar régiós store-ból szintén elérhetetlenek, és ha onnan szettnél vásárolni, akkor bele kell menni a nem valós számlázási adatok megadásába.

    Persze tudom, hogy ez szerzői jogi/adózási oldalról elég egyértelmű...

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák