Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz l.skywalker #120026 üzenetére

    DLC*: Egy extra tartalom, amiért fizetsz ha tetszik az alapjáték és kérsz még repetát.

    Pay-to-win mikrotranzakció**: Egy megvásárolt tartalomhoz vagy csak irreálisan sok játékórával jutsz hozzá, vagy fizetsz azért, hogy hamarabb elérd azt, amit már egyszer kifizettél.

    ---

    *=Hozzá kell tenni, hogy itt is fontos a megfelelő arányérzék, a rebootolt Battlefront első része azért (is) lett bukta, mert az alapjáték sivár volt és az EA túl sok mindent csoportosított át a DLC csomagokba. A vásárlók meg is büntették ezért. A Battlefield 1 esetén ezt korrigálta és az alapjáték is már simán vállalható mennyiségű tartalommal jött.

    **=Nem tudom mikor kezdtél játszani a Battlefront II-vel, de az eredeti formula szerint többszáz játékóra kellett volna a Hero karakterek feloldásához. Ez nálad például mennyire esélyes, hogy össze tudtad volna farmolni? Mindannyian értjük, hogy elérhető játékkal is, de amikor ez irreálisan sok idő, az már azt jelenti, hogy a fejlesztők a fizetős rövidítés felé akarnak irányítani (amik ráadásul baromi drágák lettek volna, karakter feloldásokra a játék árának a többszörösét költhetted volna). Ezen borult ki a bili.

Új hozzászólás Aktív témák